Dressuurhengst in de kijker : CADEAU NOIR !

Cadeau Noir maakt indruk met een opvallend charisma en krachtige bewegingen. Door zijn grote aanwezigheid als vader en atleet belichaamt hij het model van zowel een belangrijke hengst als een sportpaard.

TOTAL HOPE !

Total Hope is niet meer beschikbaar met vers sperma wegens voorbereiding voor de Olympische Spelen in Parijs. (diepvriessperma is beschikbaar)

Promo : diepvriessperma van DE NIRO!

Een uitzonderlijke hengst van superlatieven! De Niro heeft meer dan 100 goedgekeurde hengsten in zijn hengstencarrière. Zijn nakomelingen zijn wereldwijd gewild en succesvol in alle dressuurarena’s.

(aanvraag info per email)

Dressuurhengst in de kijker : BORSALINO!

Een kampioen van top tot teen. Borsalino inspireert in alle opzichten: type, uitstraling, interieur, kwaliteit van beweging. Een grootramige hengst, goede benen en uitstekende basisgangen, die vanuit een sterke achterhand worden overgebracht met een hoge veerkracht en onwankelbare tact.

Dressuurhengst in de kijker: BON COURAGE!

Bon Courage bracht al negen goedgekeurde zonen, waaronder de Oldenburger kampioenshengst en 1,2 miljoen euro prijstopper Bon Esprit en de Hannoveraanse premiehengst en hengstenmarktleider Bon Ludwig. Beste Rubin won goud op de Brandenburgse Verband-kampioenschappen, terwijl Bellini en Bon Cru de vierde en achtste plaats behaalden op de Hannoveraanse kampioenschappen.

Dressuurhengst in de kijker : SECRET ESCAPE!

Met een zeker ritme, veel hard werk in de achterbenen en altijd ontspannen cirkelde Secret Escape door de hal van het Westfaalse Paardenstamboek. De keuringscommissie noemde hem een ​​“dressuurpaard bij uitstek” en kende hem de premie toe. Zijn moeder Dresden Doll is de volle zus van het internationale Grand Prix-paard Dresden Mann/Ingrid Klimke. Secret Escape beheerste zijn toernooidebuut met vlag en wimpel. Hij won zowel de rijpaard- als de dressuurpaardenproef, klasse A. Zijn bewegingspotentieel geeft veel hoop voor de toekomst.