Cosmo Royale

550,00

Een koninklijke ponyhengst!

Categorie: Tag:

Beschrijving

  • Cosmo Royale : men neemt de kampioenhengst en de beste merrie, laat de vader kampioen Bundeschampionat worden en dan bekom je een nieuwe kampioenhengst alsook kampioen Bundeschampionat. Dit succesrecept resulteerde in Cosmo Royale.
  • Cosmo Royale : werd in 2017 als driejarige kampioen Bundeschampionat.
  • Cosmo Royale : werd in 2018 als vierjarige kampioen Bundeschampionat.
  • Cosmo Royale : behaalde telkens zeer hoge punten: 9,1, 9,0 en voor draf en galop zelfs een 9,5!
  • Cosmo Royale’s vader Cosmopolitan werd kampioenhengst van de Westfaalse ponykeuring en als driejarige kampioen van het Bundeschampionat, werd driemaal kampioen van Westfalen, vice-kampioen Bundeschampionat der zesjarige rijponys en wereldkampioen der zesjarige dressuurponys. Sinds hij zevenjarig is, kan Cosmopolitan zich continu op de internationale ponywedstrijden vooraan plaatsen. Cosmo Royale bracht reeds meer dan zeven gekeurde zonen. Ook zijn dochters vertegenwoordigen Cosmo Royale waardig. Zijn dochter Caramba WE werd reservekampioene op het elitemerriekampioenschap, als driejarige vice-kampioene Bundeschampionat en Duits kampioene bij de drie- en vierjarigen.
  • Cosmo Royale’s moeder, de staatspremiemerrie Cascada Royale, werd kampioene op de elitemerriekeuring in Lienen, won haar merrietest met 8,55 en kon zich op het Bundeschampionat als derde klasseren.

Extra informatie

Sperma

Gekoeld sperma

Afstamming

Cosmopolitan x Casino Royale K x Rendezvous

Warmblood Fragile Foal SyndromWFFS

negatief

Dekgeldsplitsing

150 euro + 400 euro