Baron

1 000,00 

Bewegingskunstenaar!

Categorie: Tag:

Beschrijving

Zodra Baron zich in beweging zet, betovert hij iedereen. Baron heeft het type van het moderne dressuurpaard, beschikt over blijkbaar onbegrensde bewegingsmogelijkheden met een optimale schoudervrijheid, actief achterbeengebruik en is zeer elastisch in zijn manier van bewegen.

Baron heeft zijn carrière Denemarken gestart. In het voorjaar van 2016 werd hij in Herning gekeurd. Anders dan in Duitsland worden hier de jonge hengsten direct tijdens de keuring onder het zadel voorgesteld tijdens een aansluitende 10-dagen-test en in de herfst daarop nog een 35-dagen-test. In het voorjaar van 2017 volgde een tweede officiële hengstenkeuring in Herning alwaar de jonge hengsten opnieuw meermaals proeven onder het zadel moesten afleggen. In 2017 behaalden slecht 4 vierjarige hengsten de eindstreep. Baron heeft deze zware keuringen met glans doorstaan !

Uit Baron’s moederlijn komen nog talloze goede sportpaarden en gekeurde hengsten : Golden Sky (gekeurde hengst en succesvol in grand-prix), Athletic Dreamboy (gekeurde hengst), Alabaster (gekeurde hengst), Aspe (gekeurde hengst), Abajo (gekeurde hengst), Lustig (gekeurde hengst), …..

Extra informatie

Afstamming

Benicio x Sir Donnerhall I x Friedensfürst

Sperma

Gekoeld sperma

Warmblood Fragile Foal SyndromWFFS

negatief

Levering gekoeld sperma

Nachttransport (afwijkingen mogelijk voor leveringen op zaterdag, zondag en maandag!)