Borsalino

1 100,00 

Een stralende Kampioenhengst!

Categorie: Tag:

Beschrijving

Een Kampioen van top tot teen. Borsalino begeesterd op alle gebied : type, uitstraling, interieur, bewegingsmechanisme. Een grootramige hengst, goed fundament en beste basisgangen, die uit een krachtige achterhand met veel veerkracht en takt worden voortgebracht.

Borsalino’s moederstam is veelvuldig hoog geprimeerd en heeft talrijke sportpaarden voortgebracht. De grootmoeder leverde de onder Christoph Koschel in Grand Prix succesvolle Rostropowitsch.

  • 2015 : Borsalino voltooid zijn 30-dagen-test in Neustadt/Dosse. Met 8,51 behaalt hij voor de dressuur de hoogste punten van alle deelnemende hengsten.
  • 2016 : Borsalino schittert in de hengstenproeven in Schlieckau : draf 9,0, galop 9,5, stap 8,5, ‘rittigkeit’ 8,7, algemene indruk 8,8, eindscore 8,89. Zijn eerste veulenjaargang is overweldigend. Op de Klosterhof Veiling worden Backstage v. Borsalino-De Niro-Caprimond voor 120.000 euro en Bitter Lemon v. Borsalino-Danone I-Latimer voor 70.000 euro geveild.
  • 2017 : Borsalino beëindigd zijn sportproef met het eindcijfer 8,87 en verkrijgt een 9,5 voor ‘rittigkeit’.
  • 2018 : twee zonen worden uit Borsalino’s eerste jaargang gekeurd. De Borsalino-His Highness-zoon word geprimeerd en aan het Landgestüt Celle verkocht. Zijn veulens zijn fel begeerd. Zeven veulens worden tijdens de Herfstveiling verkocht aan een doorsneeprijs van 28.600  euro.
  • 2019 : Barcelona van Borsalino-Danone I–Friendship wordt vicekampioene op het Bundeschampionat in Warendorf. Belissima (Borsalino-Distelzar-De Niro) en Bond Girl (Borsalino-De Niro-Weltmeyer) worden op de Herward-von-der-Decken-Schau geprimeerd. In Verden en Vechta worden 2 van zijn zonen goedgekeurd.

Extra informatie

Afstamming

Boston x Fidermark x Coriograf B

Sperma

Diepvriessperma (prijzen en condities op aanvraag), Gekoeld sperma

Warmblood Fragile Foal SyndromWFFS

negatief

Levering gekoeld sperma

Nachttransport (afwijkingen mogelijk voor leveringen op zaterdag, zondag en maandag!)