Burlington FRH

1 200,00 

Excellente zoon van topvererver Breitling !

Categorie: Tag:

Beschrijving

Burlington : veel dressuurfokkers zullen tevreden zijn om de laatste zoon van de befaamde Breitling W in de kunnen zetten. Burlington was zeer succesvol op internationaal niveau onder Charlott-Maria Schürmann.

Burlington FRH startte zijn carrière in 2006 als Hannoveraans rijpaardenkampioen der 3-jarige hengsten onder Britta Baumgart. Vervolgens wisselde hij onder het zadel van Charlott-Maria Schürmann, die hem in 2009 naar plaats 7 op het Bundeschampionat (6j. dressuurpaarden) reed. In 2012 behaalden ze in Hagen (Duits Kampioenschap der Jonge Ruiters) : goud per team, individueel zilver en zilver in de kür in Bern (Europees Kampioenschap). In Frankfurt kon het paar de finale van de prestigieuze Burg-Pokal winnen. Meer dan 100 plaatsingen in de zware dressuurklasse tot Grand Prix prijken op hun palmares, daarvan 35 overwinningen o.a. in Aken, Dortmund, Redefin, Münster, Rotterdam en in 2014 in Stuttgart. Zowel in 2016 als in 2017 rangeerden Burlington FRH en Charlott-Maria Schürmann bij de Duitse Kampioenschappen in Balve naar de 11de plaats.

Uit zijn eerste dekjaar werd zijn zoon Bodyguard goedgekeurd die later zeer verdienstelijk in de zware dressuurklasse werd uitgebracht. Uit de moeder Romina stamt de volle broer Burlington II, die eveneens gekeurd is en met Charlott-Maria Schürmann succesvol in M**-dressuur was. De volle broer Brandon won in 2008 de bronzen medaille op het Hannoveraans Riipaardenkampioenschap en was aansluitend zeer succesvol in de dressuurklasse M**. De 4de volle broer Brighton nam in 2018 onder Corinna Gebhard deel aan de Europese Kampioenschappen voor de jonge ruiters.

Uit deze moederlijk komen ook nog de dressuurpaarden Hero of Fashion, Letzterer, Advokat, Robinvale, Don Martillo, Diamant, de gekeurde hengsten Apollo´Flight, Akatschi, Sultan, Coal Diamond, Full Activ, Witty Boy en Vakant.

Extra informatie

Afstamming

Breitling W x Rohdiamant x Akzent II

Sperma

Diepvriessperma (prijzen en condities op aanvraag), Gekoeld sperma

Dekgeldsplitsing

300 euro + 900 euro

Warmblood Fragile Foal SyndromWFFS

negatief

Levering gekoeld sperma

Dagtransport