Easy Game

1 250,00

Easy Game-nakomelingen vallen meer en meer op!

Categorie: Tag:

Beschrijving

 • Easy Game vader van
  • TSF Dalera BB en Jessica von Bredow-Werndl WK Teamgoud Tryon 2018
  • Millenium, Duitse Topvererver
  • Hermès, Brons WK 6-jarige dressuurpaarden Ermelo 2018
  • Honoré du Soir, opvallende zoon in de Trakehner Fokkerij

  Easy Game heeft de laatste jaren veel reclame gemaakt met zijn geweldige verervingskracht. Uit zijn relatief kleine jaargangen leverde hij de hengst Millennium mv. Ravel die opvallende jonge hengsten op de Duitse Hengstenkeuringen bracht. Zijn zoon Maracaná mv. Lord Loxley I werd Siegerhengst in Westfalen en voor het geweldige bedrag van € 700.000.- afgeslagen. Een andere opvallende zoon van Easy Game is Honoré du Soir mv. Latimer, die veel indruk maakte op de Trakehner Gala-avond in Neumünster. Uit de eerste jaargang dat Easy Game in Nederland ingezet werd, is onze hengst Hermès KWPN-goedgekeurd. Dalera BB (Easy Game x Handryk) is onder Jessica von Bredow-Werndl een vaste waarde voor het Duitse-Team.

  Easy Game is uitgebracht tot de Lichte Tour. Easy Game kan zeer gemakkelijk aanpiafferen. Dit is zijn 2e natuur wat hij geërfd heeft van zijn vader Gribaldi, die wereldwijd meer dan 50 Grand Prix-paarden heeft voortgebracht.

  Dat Easy Game zo goed fokt,is ook niet verwonderlijk. Zijn moeder, de Staatspremiemerrie Evita werd Siegermerrie op de ‘Landesschau’ in Rheinland. Evviva, de 2e nakomeling van Evita werd op de Trakehner Hengstenkeuring in Neumünster uitgeroepen tot ‘Jahressiegerstute’. De 3e nakomeling van Evita, Elvira (v. TCN Partout) werd in 2008 ‘Jahressiegerstute’. Haar 4e nakomeling Elba, de volle zus van Easy Game, werd ‘Siegerstute’ in Rheinland.

Extra informatie

Sperma

Gekoeld sperma

Afstamming

Gribaldi x Schwadroneur x Cannon Row xx

Warmblood Fragile Foal SyndromWFFS

negatief

Dekgeldsplitsing

250 euro + 1000 euro