Maracana

1 050,00 

Bewegingsgigant!

Categorie: Tag:

Beschrijving

Macarana is een bijzondere zwarte parel. In 2019 won Maracaná soeverein zijn sporttest met 8,62 (stap, ‘rittigkeit’ en algemene indruk 8,8, draf 8,5, galop 8,2). Zijn eerste dressuurwedstrijden won hij met negens.

Maracaná imponeerde reeds in 2017 als glanzende premiehengst zijner keuring in Münster. Excellente mechaniek verbonden met een spectaculaire afdruk en een zeer actieve achterhand. Een van nature uit elasticiteit en cadans laten zijn bewegingen los door het lichaam swingen. Naast zijn nagenoeg perfecte draf beschikt hij over een zeer goede stap en een ruim grijpende galoppade. 

Deze intelligente zwarte heeft een fantastisch karakter en is zeer aangenaam in de omgang. In zijn 14-dagen-test, die hij met een eindscore voor dressuur van 8,34 beëindigde, verkreeg hij voor ‘rittigkeit’ een 9,0. Prestatieaanleg werd met 9,5 beloond en voor het interieur kreeg hij 9,25!

Ook als vererver laat Maracaná geen wensen open. Zijn eerste veulenjaargang imponeerde met buitengewone bewegingskwaliteit en moderne veulens met veel uitstraling en type.

 

 

Extra informatie

Afstamming

Millennium x Lord Loxley I x Lancer II

Sperma

Gekoeld sperma

Dekgeldsplitsing

250 euro + 850 euro

Warmblood Fragile Foal SyndromWFFS

negatief

Levering gekoeld sperma

Nachttransport (afwijkingen mogelijk voor leveringen op zaterdag, zondag en maandag!)