Quantensprung

1 500,00

De toekomst behoort aan hem!

Categorie: Tag:

Beschrijving

In de typische Donnerhall-kleur begeesterd Quantensprung met zijn grootramige lichaamsgebouw vanaf het eerste ogenblik.  In alle basisgangen beweegt hij zich fenomenaal met veel dynamiek en veel afdruk.

De moederstam gaat terug op de beroemde St.Pr.St. Juwel die de moeder is van de Duitse Kampioenmerrie 1990, Pik Bubes Girl. Ook uit deze stam komen de staatshengsten Don Crusador en Don Bosco, Lungau en Ramiro‘s Son.

  • 2013 : Quantensprung beëindigd zijn 30-dagen-test met 9,75 voor ‘rittigkeit’ en beste cijfers voor basisgangen en karakter.
  • 2014 : Quantensprung is meermaals succesvol in diverse proeven en kwalificeert zich voor het Duits Kampioenschap. De eerste veulenjaargang was zeer overtuigend. Zijn dochter Que Sera werd op de veiling in Medingen voor 38.000 euro verkocht.
  • 2015 : Quantensprung kwalificeert zich opnieuw voor het Duits Kampioenschap en behaalt als beste hengst de bronzen medaille bij de Wereldkampioenschappen voor jonge dressuurpaarden in Verden.
  • 2016 : alle zeven voorgestelde hengsten uit zijn eerste jaargang worden goedgekeurd waarvan drie in Verden geprimeerd worden.
  • 2017 : Quantensprung’s zoon Q7 krijgt het keurpredicaat in Westfalen en een andere nakomeling wordt als premiehengst gekeurd in Neustadt-Dosse.

Extra informatie

Afstamming

Quando-Quando x Donnerhall x Lauries Crusador xx

Sperma

Diepvriessperma (prijzen en condities op aanvraag), Gekoeld sperma

Warmblood Fragile Foal SyndromWFFS

positief