Anydale Ron

Een Europese toppony!

Beschrijving

Anydale Ron SL werd geboren in Nederland en in Duitsland geïmporteerd op de leeftijd van 2 jaar. Hij werd goedgekeurd als driejarige in Weser-Ems en won nadien de hengstenproef in Neustadt met uitstekende cijfers voor springen.  (zeven maal 10/10)

Anydale Ron begon pas op tienjarige leeftijd aan zijn mooie sportcarrière. Hij vorderde zeer snel, behaalde binnen de kortste keren meer dan 18 overwinningen en behaalde zonder problemen het grand-prix niveau. In 2007 verhuisde hij naar Denemarken en behaalde al snel onder zijn nieuwe ruiter een uitstekende zesde plaats individueel op de Europese kampioenschappen in Avenches. In 2009 verhuisde Anydale Ron naar Frankrijk alwaar hij zijn sportieve carrière verder vervolgde waaronder de Europese kampioenschappen in Moorsele en vele andere internationale concoursen op het hoogste niveau.

Anydale Ron begon zijn fokcarrière in Duitsland. Een van zijn bekendste nakomelingen is Anydale For Pleasure die heeft deelgenomen aan de Europese kampioenschappen CEC in 2012 voor Nederland (behaalde een bronzen medaille bij het team en stond 12e in het individueel). Verschillende van zijn nakomelingen waren succesvol in de M-klasse (1,30 m) zoals Moorland’s Marcia. Anydale Ron bracht ook meerdere staatspremiemerries.

Ook in Frankrijk verschenen later zijn nakomelingen zeer succesvol in de springpiste zoals Citons Crack de Ligotine, Derry des Etangs, A Fraction of You, Alter Ego d’Emery, Baladine d’Eyguillère en Carmen de Gascogne (reserve kampioene New Forest 2014), Auki Doki de l’Ourcq, Anna Rona de Florys, Athena du Hersent, Babydale de Seizenn, Au Beau Jour de Nuit, Arlequin de Cyclamen, Aruba du Poncet, Brume du Jour de Nuit, Abeille du Brivet, Argentina Karwin, Chayana d’Etoile, Auregan Dale Monaghan, …

Bijkomende informatie

Sperma

Diepvriessperma (prijzen en condities op aanvraag)

Afstamming

Kantje's Ronaldo x Mermaids Jeroen x Emir