All Star

1 500,00 

De Europees kampioen uit huize Argentinus!

Categorie: Tag:

Beschrijving

In 2010 behaalde All Star onder het zadel van Denis Lynch zijn eerste internationale successen onder andere in Cannes, Goteborg, Barcelona en Valkenswaard. All Star stond viermaal in de finale van de wereldbeker en werd in 2014 elfde op de wereldkampioenschappen in Caen. In 2015 sprong All Star mee in de finale van het Europees Kampioenschap in Aken en in 2017 in Goteborg.

All Star’s moeder, de staatspremiemerrie April Love, sprong zelf ook zeer verdienstelijk en bracht de gekeurde Pilaro, Allstar en Contessina (bracht de gekeurde hengst Quel Homme).

All Star’s grootmoeder is de internationaal succesvolle Rinnetou Z/Piet Raymarkers. Deze merrie bracht de gekeurde Chardonnay Z. Haar halfzusters Zalza en Cornelis Z sprongen ook internationaal en Rival Z werd gekeurd.

All Star’s moederstam gaat terug op de legendarische merrie Fairness Z waarmee Hartwig Steenken op het hoogste niveau presteerde. Uit deze lijn komen ook nog Amaretto I-IV, Acolito, Oak Grove’s AH, Dirty Sanchez, For Fairness, Lalique del Chirone, Don Darco de Bornival Z, Apricot/Hugo Simon en Absalom Z/Michael Whitaker.

Extra informatie

Sperma

Gekoeld sperma

Afstamming

Argentinus x Almé x Ramiro

Warmblood Fragile Foal SyndromWFFS

negatief

Levering gekoeld sperma

Dagtransport