Andiamo Semilly

Frans en modern!

Categorie: Tag:

Beschrijving

In 2014 wordt Andiamo Semilly kampioen bij de vierjarige springpaarden in Frankrijk en wint de Young Stallions Masters.

In 2015 loopt Andiamo zeer succesvol bij de vijfjarigen en krijgt de titel van Kampioen der vijfjarigen met een fantastische score van 96/100 !

In 2016 kwalificeert Andiamo zich voor de finale van de zesjarigen in Fontainebleau en wordt nogmaals gekroond tot Kampioen bij de zesjarigen van de Young Stallions Masters.

In 2017 weet Andiamo zich bij regelmaat te plaatsen : zevende bij de zevenjarigen in de grand-prix van Le Haras du Pin, vijfde in Montfort sur Meu, derde in Cabourg, derde in Deauville, tweede in Rennes, derde in St Lo, zesde en achtste in Greville,…

In 2018 wint Andiamo zijn eerst grand-prix’s : 1,35m in Saint Lo, 1,40m in Deauville en nogmaals vierde, negende in de grand-prix (1.45m) van Montfort sur Meu, zesde in Le Pin en derde in Notre Dame d’EstrĂ©es.

Met veel belangstelling wordt uitgekeken naar de sportresultaten van zijn nakomelingen. De veulens wisten reeds zeer te overtuigen in uitstraling, bloed, goed beenwerk en een sterke achterhand en bewegen met veel evenwicht en een actief achterbeen.

Extra informatie

Sperma

Diepvriessperma (prijzen en condities op aanvraag)

Afstamming

Diamant de Semilly x Muguet du Manoir x Ukase