Balous Bellini

1 000,00 

De opkomende ster!

Categorie: Tag:

Beschrijving

Balous Bellini is DE ‘Upcoming-Star’ der springpaardenfokkerij! Met de springkampioen der Westfaalse Hengstenkeuring 2013, Bellini Royal, en de Kampioenhengst der ZfDP Hengstenkeuring in Kreuth 2014 Balounito, alsook verdere kampioenen en premiehengsten, geeft hij zijn visitekaartje zijner verervingskracht af. Eigen- en verervingskracht zijn genetisch verzekerd door de beroemde Holsteiner prestatiestam 4025 die ook de Olympisch Kampioene Classic Touch/Ludger Beerbaum voortbracht.

Bij zijn 30-dagen-test in München-Riem kreeg hij voor springaanleg 9,69, ‘rittigkeit’ 9,50 en interieur 9,13. Zijn basisgangen werden gemiddeld met 8,50 en hoger beloond. Met de recordscore van 9,54 in het springen, 8,86 in de dressuur en 9,27 als gemiddelde was hem de HLP-overwinning niet te ontnemen. Er volgden diverse overwinningen in springpaardenproeven inclusief een kwalificatie voor het springpaarden-Bundeschampionat. Als 7-jarige triomfeerde hij onder Lutz Gripshöver reeds in de internationale Youngster-Tour en is inmiddels in de S** klasse succesvol onderweg.

Balous Bellini vererft zijn soepele bewegingen, aangenaam karakter en prestatieaanleg. Zijn nakomelingen zijn al tot S** springen succesvol, geplaatst in het Bundeschampionat in Warendorf en het WK der jonge springpaarden in Lanaken. Ook in de dressuur zijn Balous Belllini’s nakomelingen succesvol.

Zijn moeder Celina is de volle zus van de gekeurde Lord Sherry.

Holsteinerstam 4025 bracht reeds meerdere gekeurde hengsten en sportpaarden voort.

Extra informatie

Sperma

Gekoeld sperma

Afstamming

Balou du Rouet x Lord Inci Pit x Calypso II

Warmblood Fragile Foal SyndromWFFS

positief

Levering gekoeld sperma

Dagtransport