Casalido

1 200,00 

Intelligent, chique, springvermogen en het evenbeeld van zijn vader !

Categorie: Tag:

Beschrijving

Casalido is een sympathieke en charmante hengst. Zijn droomgaloppade en springkwaliteiten met daarbij het juiste vermogen, voorzichtigheid, beentechniek en bascule maken hem bijzonder gegeerd.

Casalido beëindigde in 2014 zijn 30-dagen-test in Redefin. Hij kreeg voor springaanleg een topscore van 9,5. Op de sprong laat Casalido snelle reflexen, veel vermogen en een zeer goede techniek zien.

Met een droomgaloppade, vermogen, voorzichtigheid, techniek en bascule op de sprong, verloopt zijn sportcarrière voorbeeldig: in 2019 plaatste hij zich meermaals tot S**-niveau. Casalido was succesvol in de internationale Youngster-Tour op het CSI van Kronenberg, Hamburger Derby, CSI Verden en CSI Paderborn en werd reservekampioen in de Equiline-Youngster-Tour 2019.

In 2018 verzamelde Casalido zijn eerste successen in de zware springklasse en kwalificeerde zich voor het Bundeschampionat van de zevenjarige springpaarden en voor het wereldkampioenschap in Lanaken. Casalido won in 2017 negen springwedstrijden op rij en kwalificeerde zich voor de finale van het Duits kampioenschap. In 2016 kwalificeerde zich Casalido voor het kampioenschap der vijfjarige springpaarden, behaalde een plaats in de finale en voor het wereldkampioenschap.

Casalido kon met zijn eerste veulenjaargang ruimschoots overtuigen en kreeg daarvoor in Oldenburg een 1ste premie. In 2018 leverde Casalido het reservekampioenveulen in Zwitserland.

Casalido’s moeder is de volle zus van de moeder van Bella Donna (onder Meredith Michaels-Beerbaum internationaal zeer succesvol) Moeder Kyara is tevens de volle zus van de gekeurde hengsten Charisma I en II. Ze bracht ook het grand-prix springpaard Limonchello NT. (onder andere winnaar van de grand-prix van Frankfurt) De merrie Ribecka (volle zus van grootmoeder Verona) bracht de tophengsten Acord I, II en III. Via haar dochter Tschita is ze grootmoeder van de hengsten Acobat I, II en III.

Holsteiner stam 7126 bracht meer dan 50 gekeurde hengsten onder andere Aktionär, Avero, Bavaria Luchs, Burggraf, Catango Z, Fra Diavolo, Freeman, Lady’s King, San Riant en Silverstone. Ook de internationaal succesvolle springpaarden Bella Donna/Meredith Michaels-Beerbaum, Lord Arico/Wolfgang Brinkmann en Christopher 7/Jörne Sprehe behoren tot deze familie.

Extra informatie

Sperma

Gekoeld sperma

Afstamming

Casall x Calido I x Calypso II

Warmblood Fragile Foal SyndromWFFS

negatief

Levering gekoeld sperma

Dagtransport