Chacoon Blue

2 000,00 

Springspecialist uit een Olympische moederstam!

Categorie: Tag:

Beschrijving

Chacoon Blue bewijst zich onder zijn ruiter Philip Rüping met meerdere hoge klasseringen in de wereldranglijsten-springen van Kronenberg, Lanaken en Oldenburg tegen sterke concurrentie, nadat hij zich voordien in de Youngster-Tour van München, Neumünster, Paderborn en Opglabeek in de kijker had gesprongen.

Zijn onbegrensde mogelijkheden vielen reeds op in 2014 bij zijn HLP in Schlieckau, die hij met een grandioos springcijfer van 9,4 afsloot. Voor zijn vrijspringen en zijn springaanleg kreeg hij telkens het droomcijfer 10,0. In 2015 plaatste hij zich, na de overwinning in het Deister-Championat in Dobrock, in de finale van het Bundeschampionat (6j.). In 2016 behaalde hij, na eerste successen in de internationale Youngster-Tour, zilver op het Warendorfer Youngster-Championat (7j.). Daarbij imponeerde hij nogmaals met zijn enorme bascule, zuivere techniek en ‘rittigkeit’.

Moeder Cindina is halfzus van de internationaal succesvolle Winbishi Coloudina (v. Cafe au lait).

Overgrootmoeder Akelei Z is een volle zus van Olympisch Kampioen Askan/Gerd Wiltfang. Deze moederlijn komt uit de hannoveraanse merriefamilie der Agenda, waaruit meer dan 30 gekeurde hengsten voortkomen alsook meerdere internationaal succesvolle springpaarden, daaronder Don Ramiro/Hugo Simon, Gavi/Helena Stormans, Status FRH/Rodrigo Pessoa, Let’s talk about/Gerardus Krijnen en de Derby-winnaar Professional Airsare/Christian Glienewinkel.

Extra informatie

Sperma

Gekoeld sperma

Afstamming

Chacco Blue x Cartoon x Domino

Warmblood Fragile Foal SyndromWFFS

negatief

Levering gekoeld sperma

Dagtransport