Chacoon Blue

1 500,00

Springspecialist uit een Olympische moederstam!

Categorie: Tag:

Beschrijving

Chacoon Blue, springspecialist uit de bewezen moederstam van Olympisch Kampioen Askan. Chacoon Blue zet zijn internationale sportcarrière gestaag verder onder het zadel van Philipp Rüping en waren succesvol in de Youngster-Tour van München, Neumünster, Paderborn en Opglabeek.

Chacoon Blue’s onbegrensde mogelijkheden vielen reeds op in 2014 tijdens zijn hengstenproef in Schlieckau die hij met een fantastisch eindcijfer van 9,4 punten kon afsluiten. Voor de onderdelen vrijspringen en springaanleg kreeg Chacoon Blue zelfs de maximale score van 10 punten toebedeeld. In 2015 won Chacoon Blue het Deister Kampioenschap in Dobrock en plaatste zich in de finale van het Bundeschampionat der zesjarige springpaardenen en in 2016 behaalde Chacoon Blue zilver in Warendorf (zevenjarige springpaarden).

Chacoon Blue’s moeder Cindina is de halfzus van het internationaal succesvolle springpaard Winbishi Coloudina.

Chacoon Blue’s overgrootmoeder Akelei Z is een volle zus van Olympisch Kampioen Askan/Gerd Wiltfang. Zo komen we terecht in de hannoveraanse stam van Agenda waaruit meer dan 30 gekeurde hengsten voort komen evenals tal van succesvolle springpaarden waaronder Don Ramiro/Hugo Simon en Let’s talk about/Gerardus Krijnen.

Extra informatie

Sperma

Gekoeld sperma

Afstamming

Chacco Blue x Cartoon x Domino

Warmblood Fragile Foal SyndromWFFS

negatief