Cornado I

1 600,00 

De Superster van de internationale springsport!

Categorie: Tag:

Beschrijving

CORNADO I is de superster van de internationale springsport. Zijn buitengewone carrière begon als kampioen der NRW-Hengstenkeuring. Naast talrijke successen in Wereldbeker-springwedstrijden was CORNADO NRW met Marcus Ehning o. a. op het WK in Caen succesvol alsook was hij geselecteerd voor de Olympische Spelen in Rio. Zijn winsom loopt momenteel op tot meer dan 1,7 miljoen euro.

Ook in de fokkerij drukt deze imposante schimmelhengst zijn stempel. CORNADO I behoort met een fokwaarde van 141 tot de beste 1% der springverervers in Duitsland. In de sport hebben zijn nakomelingen tot dusver meer dan 1 miljoen euro verdiend. Reeds 7 zonen werden gekeurd, daaronder CORDYNOX. 7 dochter kregen het gegeerd staatspremiemerrie predicaat. Zijn volle broer was onder Christian Ahlmann internationaal succesvol. De moeder Acobata bracht ook nog de gekeurde Christophorus. Enkele internationale springpaarden van Cornado I : Cool Feeling, Ludger Beerbaum (348.055 Euro), Conner, Holger Wenz en Büttners Minimax, Janne-Friderieke Meyer-Zimmermann (35.268,00 Euro)….

Extra informatie

Sperma

Diepvriessperma (prijzen en condities op aanvraag), Gekoeld sperma

Afstamming

Cornet Obolensky x Acobat I x Cantus

Warmblood Fragile Foal SyndromWFFS

negatief

Dekgeldsplitsing

400 euro + 1200 euro

Extra Cornado I

Cornado I is met gekoeld sperma beschikbaar in mei, juni en juli 2020, te bestellen uiterlijk de dag voordien VOOR 17 u !, Er wordt geen sperma verstuurd. Inseminaties enkel in Warendorf. Reserveringen dienen via ons ki-centrum te gebeuren.

Extra Cornado I (diepvriessperma)

Diepvriessperma van Cornado I is steeds via ons ki-centrum te verkrijgen. Gezien de grote vraag naar Cornado I, raden wij u aan om vooraf te reserveren.