Diaron

1 500,00 

Puur sportbloed!

Categorie: Tag:

Beschrijving

Diaron is bezig aan een topcarrière. Reeds uit zijn eerste jaargang brengt hij de premiehengst Diablue PS en in de sport doet hij het uitstekend met verschillende hoge plaatsingen en overwinningen onder Patrick Stühlmeyer in de Youngster-Tour van Verden, Neumünster, Zandhoven en Opglabbeek. Ondanks een kleine fout slaagde deze topsporter er net niet in om 3 keer achtereen het Bundeschampionat in Warendorf te winnen.

Uit de moeder Lenda-Cara stammen nog de 3de in de Grand Prix van Frankfurt, Verden en München alsook in Stuttgart German Master, Campitello (v. Concetto Famos)/Alexander Hinz, en het M2*-springpaard Cestlavie (v. Cornet’s Stern).

De grootmoeder Lindauway bracht 6 succesvolle springpaarden, aangevoerd van de o.a. Maastricht-2de VDL Groep Miss Untouchable (v. Chacco-Blue)/Leopold van Asten.

Overgrootmoeder Linda-Dolores is de volle zus van de winnares der „Goldenen Peitsche“ in 1996 in Nörten-Hardenberg, Day Date/Beat Mändli. Ze zelf bracht met Balou’s Day Date/Candice King, Carlogero/Wilma Marklund, Pentagon/Ludwig Sternberg, Roxette-Dolores/Jennifer Grey en Tiger Lily/Jessica Springsteen 5 internationaal succesvolle springpaarden.

Extra informatie

Sperma

Gekoeld sperma

Afstamming

Diarado x Come On x Aldatus

Warmblood Fragile Foal SyndromWFFS

negatief

Levering gekoeld sperma

Dagtransport