Hickstead White

1 200,00

Een wonder van de natuur!

Categorie: Tag:

Beschrijving

Hickstead White is een fascinerende schimmelhengst met een prachtig type. Hij is de enige (in Duitsland) gekeurde zoon van Olympisch Kampioen Hickstead. Hij demonstreert een flitsende beentechniek, veel bascule, kracht en vermogen en beëindigde in 2015 in Neustadt (Dosse) succesvol de 70-dagen-test met voor springen de hoogste cijfers. (8,75). In 2017 was hij de beste vijfjarige deelnemer tijdens de sporttesten in Münster met een fantastisch eindcijfer van 8,82.

Hickstead White leverde in 2016 een uitstekende eerste veulenjaargang af. Dit leverde hem de hoofdpremie op in Oldenburger. De veulens worden in alle fokgebieden zeer gewaardeerd en worden talrijk geprimeerd en bekroond als kampioen.

De moeder Queentina was reservekampioene op de merriekeuring in Rastede 2011 en sprong als zesjarige internationaal klasse S. In 2015 won ze ook nog de internationale „Young Horse Trophy“ bij de K&K-Cup in Münster. In 2016 en 2017 plaatste Queentina zich in diverse grote prijzen zoals in Riesenbeck, Neustadt/Dosse, Ommen (NL).

Hickstead White stamt van de westfaalse merriefamilie 481/Schilline (v. Schill-Halt I-Hermit-Nektar-Constantin-Cato). Daaruit komen acht gekeurde hengsten onder meer Captain Jack, Löwensprung, Lucky Time, Newcastle, Sir Sinclair, Webster, Welt Prinz en Wetten. Ook de succesvolle springpaarden Pamela/Ronald Sandbrink en Perlenfischer/Rüdiger Schwarz komen uit deze lijn.

Extra informatie

Sperma

Gekoeld sperma

Afstamming

Hickstead x Coupe de Qoeur x Quidam's Rubin

Warmblood Fragile Foal SyndromWFFS

negatief