Karajan

900,00 

Een springgenie!

Categorie: Tag:

Beschrijving

Karajan: de Kampioenhengst van de Westfaalse Hengstenkeuring 2016 !

Karajan profileerde zich uitmuntend in het vrijspringen: sensationeel, met overzicht, perfecte manieren en grenzeloos vermogen. Een hengst met veel uitstraling, intelligente ogen, correct fundament, beweegt met veel lossigheid door het lichaam met goede basisgangen.
Uit de moederstam komen de gekeurde hengsten Samorano en Sulaiky v.d.Helle, Cornet Session en Coloseo alsook de succesvolle springpaarden Sinclair en Wienna.

  • 2019 : Karajan beëindigt in Münster-Handorf het tweede deel van de sportproef met een eindscore van 9,65 als winnaar. Voor vermogen en algemene indruk krijgt hij de hoogste score 10,0 en voor ‘rittigkeit’ en galop een 9,80. Karajan springt succesvol in springklasse M en plaatst zich voor het Bundeschampionat.
  • 2018 : Karajan springt succesvol springwedstrijden klasse A en L. Hij beëindigt zijn sportproef voor gekeurde hengsten in Verden met voor springen een eindscore van 9,02. Voor ‘rittigkeit’ krijgt Karajan een 9,0, springvermogen 9,5 en 9,0 voor algemene indruk. Karajan’s eerste veulenjaargang kenmerkt zich door veulens met zeer veel type, goede basisgangen en een harmonische bouw.
  • 2017 : Karajan beëindigt zijn 14-dagen-test met de eindscore 8,90 en een 9,28 voor springen.

Extra informatie

Sperma

Diepvriessperma (prijzen en condities op aanvraag), Gekoeld sperma

Warmblood Fragile Foal SyndromWFFS

negatief

Afstamming

Kannan x Verdi x Cornet Obolensky

Levering gekoeld sperma

Nachttransport (afwijkingen mogelijk voor leveringen op zaterdag, zondag en maandag!)