Perignon

800,00 

Op en top sporthengst !

Categorie: Tag:

Beschrijving

Perignon : vermogen, bascule, balans en reflexen gepaard met inzet, moed en intelligentie. Perignon was al actief in Denemarken alwaar hij erg gevraagd was. De eerste veulens zijn langbenig en zeer modern van type met lictvoetigheid in de bewegingen.

Perignon werd in 2017 in Verden gekeurd, beëindigde in 2018 in Denemarken zijn 10-dagen-test als een van de beste. In 2019 werd Perignon 2de reservekampioen van de hengstenproef in Adelheidsdorf met hoge cijfers : vrijspringen 9,5, prestatieaanleg en karakter 9,0, ‘rittigkeit’ 8,5, galop 8,0. (eindscore springen : 9,13, gemiddeld 8,55!). Onder het zadel vertoont Perignon alle mogelijkheden. Zo kreeg hij in Denemarken bij de 4-jarigen een topscore van 8,4 in het Deens Kampioenschap voor jonge springpaarden.

Perignon’s grootmoeder Grandacha MDM bracht drie S-springpaarden en is tevens de halfzus van de premiehengst Romancier JMEN en van de prestatiemerrie Rachal M.D.M. (moeder van de internationale springpaarden Cavalli en Zo Special. Ook de bekende sportpaarden Graf Sieno, World Wide en Soliste alsook de hengsten Rex Rebell en Wonzerat komen uit deze moederlijn.

Extra informatie

Sperma

Gekoeld sperma

Afstamming

Perigueux x Stolzenberg x Graf Grannus

Warmblood Fragile Foal SyndromWFFS

negatief

Levering gekoeld sperma

Dagtransport