Vancouver d’Auvray

1 200,00 

Internationaal succesvolle Topvererver !

Categorie: Tag:

Beschrijving

Vancouver D’Auvray was zelf internationaal succesvol onder Danielle Torano (USA) en vervolgens met Bernardo Alves Resende (BRA) en Rodrigo Pessoa (BRA). Tot zijn talrijke internationale successen behoren o.a. overwinningen en plaatsingen in Aken (CHIO), Global Championstour van Estoril, Cantilly, Monaco en Valkenswaard, wereldbekers in Europa en de USA. Bijzonder waren de 3de plaats in de Global Champions Tour 2007 (Wellington /USA) alsook successen in de WK-finale in Göteburg 2008 en de Wereldruiterspelen in Kentucky 2010.

Vancouver D’Auvray’s moeder Nikita bracht naast Vacouver D’Auvray ook zijn volle broer, de eveneens gekeurde en internationaal succesvolle Toulon. Ook Quina, een volle zus van Vancouver D’Auvray en Toulon is internationaal in 1,60m parcours succesvol, evenals een andere zoon van Nikita, Rouen v. Apache Du Forest.

Uit Vancouver D’Auvray’s moederstam komen ook nog de gekeurde hengsten Imposant (v. Renovo), Deauville de la Vie (v. Salvador V), Inpressief van de Heffing (v. Boris Van Het Kluizebos).

Extra informatie

Sperma

Gekoeld sperma

Warmblood Fragile Foal SyndromWFFS

negatief

Afstamming

Heartbreaker x Jokinal de Bornival x Lurano

Levering gekoeld sperma

Nachttransport (afwijkingen mogelijk voor leveringen op zaterdag, zondag en maandag!)