Gustverklaringen !

Paarden-KI Service

Beste fokkers. Hopelijk was het een “vruchtbaar” fokseizoen.

Helaas lukt het niet altijd zoals we willen en moeder natuur er anders heeft over beslist. In dat geval niet vergeten om tijdig de gustverklaringen aan ons te bezorgen zodat de desbetreffende dekcondities niet verloren gaan!

Diepvriessperma beschikbaar van : Cat Weasel Z

  • Cat Weazel Z : Carthago Z x Quidam de Revel x Darco x Skippy II ( Nikita de Laubry)
  • Cat Weazel Z : in 2008 Goedgekeurd door AES – Licensed Stallion (verkocht naar Canada – Scott Mckay)
  • Cat Weazel Z : in 2012 Goedgekeurd door CWHBA – CANADIAN WARMBLOOD
  • Cat Weazel Z : werd slechts sporadisch ingezet voor de fokkerij maar wist toch een aantal succesvolle springpaarden voort te brengen waaronder WKM Xenia, Canadian bred horse of the year 2018 Brennan Mc Cullagh – WKM Xenia en was succesvol in verschillende Grand Prix’s waaronder de MTS Grand Prix/Royal Manitoba Winter Fair, Caledon Equestrian Park, e a.

De Populairste Hengsten !

Conthargos_springhengst

U kent ze vast en zeker : Conthargos, Diarado, Totilas, Total Hope, Chacoon Blue, ChacFly, Vitalis, Perigueux, Cornado I, ….. zijn zeer gevraagd. Niets is er vervelender dan dat er geen gekoeld sperma kan geleverd worden voor uw merrie maar die tophengsten zijn nu eenmaal ook geen machines. Daarom hebben wij om dit op te vangen van de meeste hengsten steeds diepvriessperma beschikbaar.

Contacteer ons voor de voorwaarden.

Quel Homme de Hus !

Diepvries beschikbaar van de Grand-prix springhengst Quel Homme de Hus.

Quel Homme de Hus, nu onder het zadel van Jerome Guery zeer succesvol met al verschillende overwinningen en hoge klasseringen op hun naam waaronder winnaar van de Global Champions Tour in Mexico, 6de in de GP van CHIO Aken, teamgoud op het Europees Kampioenschap in Rotterdam, enz…